Моя пък седи в нас и не съм го сменил, я дайте описание как се сменя филтъра на купето(според мен няма нужда да го сменям ама все пак?)
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнооого кондез по стъклата?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tjmanПървоначално публикувано от Gho5tи пускай топло на климатик : ) не на парното по малко се запотяватAlfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от Gho5tПървоначално публикувано от tjmanПървоначално публикувано от Gho5tи пускай топло на климатик : ) не на парното по малко се запотяват145 1,6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tjmanПървоначално публикувано от Gho5tПървоначално публикувано от tjmanПървоначално публикувано от Gho5tи пускай топло на климатик : ) не на парното по малко се запотяватНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от tjmanПървоначално публикувано от Gho5tПървоначално публикувано от tjmanПървоначално публикувано от Gho5tи пускай топло на климатик : ) не на парното по малко се запотяват145 1,6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Gho5tНезнам какво расъждаваш обеснявам ти като пусна парното без клима се потят стъклата като пусна климата и несе потят мн малко... : )
като пусна климата и несе потят мн малко
Тоест искаш да кажеш, че се потят много?145 1,6 Boxer
Comment
-
За колегата по-горе без автоматичната клим. система. Против конденз: въртока на парното на средно положение, вентилатора на 4, клапата за външен въздух отворена и натиснато копче на климатика.
Забележка:
При околна температура под -5С компресора не включва97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Запотяваха ми се много яко предното, страничните и задното стъкло до степен да не може да се види нещо. При завъртане на духалката на последната степен и за около 30 сек всичко се оправяше като после завъртах на предното положение и карах така.
Не се примирих обаче и си смених филтъра на купето.
До сега запотявания нямам и карам на врътката за стъкла напред и в краката.
Всички гумени уплътнения съм напръскал със спей който има и парафин - това направих когато смених и филтъра.
Проблеми от тогава за изминати 3000км няма.
Comment
-
Аз му хванах цаката :P постоянно карам на функцията на климатроника "макс размразяване" или там квото е, незнам колко е полезно, но нямам никакъв конденз. Връщах се един път от Стара Загора и пак стъклата бяха, като ...... и си викам е..л съм та и от тогава, като е мокро все бумти, малко е шумно ама поне няма конденз.ALFA ROMEO 146 1.4 16V T.SPARK 2000г.
Comment
-
HooL - бе верно че тоя твоя начин е ефективен .. ама шума от духалките .. губи се удоволствието от карането ..
А за тея препарати .. един колега бе ползвал .. обаче преди да напръска с тоя спрей не почистил стъклото .. абе почистил го ама не чак до блясък и каза, че по стъклото напръскано със спрея некви дребни боклучета полепнали, които не може да махне сега, и само около тея боклучета се появявал конденз.. Та преди да се ползва спрея стъклото трябва да ви е кристално чисто ..
Според мен идеята за смяна на филтъра за купето и от време на време обдухването на стъклото е по-добър вариант145 ,1.6 TS
Comment
Comment